Yehhh, ny rekord…..igjen

I dag klarte jeg å jogge 5 km på 29 minutter, kanskje ikk bra tid for mange, men for meg er dette enda et mål jeg har klart å nå. Mitt neste mål igjen, er å slå min gamle rekord, og det er å jogge 1 km på under 5 minutter. Beste tid hittils, ble faktisk i dag, og den ble på 5 minutter og 15 sekunder. Hmmm kanskje jeg skal løpe kun 1 km og ikke mer?, bare for å overbevise meg selv at dette kan jeg 🙂

Trening

Fra nye online-jogging

Treningsfordeler jogging-Maksimaltrening+ 2

Innmating-beste varighet 1 km

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.