Venter spent på ny klokke…….igjen

Jammen rart hvor avhengig man kan bli av en treningsklokke. Etter at jeg leverte inn min Polar V800 til service, ble jeg i dag fortalt at de sender meg nok en ny klokke. Det er altså min tredje treningsklokke som jeg får fra Polar Elektro Norge. Hva skjer a lissom? Alltid hyggelig å ta i bruk nye dubbeditter 🙂

Første gangen jeg leverte inn, hang klokken seg opp under en treningsøkt i svømming, det vil si null respons fra klokken, samme hvilken knapp jeg prøvde å trykke på. Andre gangen jeg leverte inn klokken, fikk jeg teksten på treningsøktene på engelsk, selv om klokken var satt til Norsk bokmål. Det viste seg at det var noe «bugs» i elektronikken. Frontpartiet ble byttet ut, og klokken ble synkronisert og testet uten noe bedring, og dermed blir nok en ny klokke sendt ut. Om jeg gleder meg? JA! gjett om, det skal bli deilig å få registrert mine treningsøkter igjen 🙂

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.