Vel gjennomført maraton

Det føles så godt å ha gjennomført min første maraton. Hadde egentlig ikke noe tid å komme inn på, men lekte litt med tanken å komme i mål på under 5 timer. Dette hadde jeg greid hvis ikke jeg hadde småjogget og pratet med 2 andre som ikke var så opptatt av tid. Siden vi hadde det trivlig i hverandres selskap, valgte jeg altså å løpe første runden med de. Ut i fra mine beregninger så kunne tiden ha blitt 04:57:30. Hvis jeg velger å stiile til start neste år, skal jeg prøve å nå dette målet.

Etter å ha løpt 42195 meter, føltes det godt å passere 41 km merke. Men den følelsen man får når man passerer målgangen må bare oppleves. Med 5 grader, sterk motvind samt regn og bratte bakker kom jeg i mål med tiden 05:08:10. Nok et mål er nådd denne gangen også ? Om det frister til gjentagelse? Absolutt.

Takk til min kone og eldste datter som tok imot meg med varm drikke. ?Takker også for gullmedaljen som jeg fikk av dere.

 resized_20161022_151131_1 resized_20161022_151822_1  20161023_162337

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Maraton. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.