Veien mot triathlon

images8Har lenge har ett ønske om å få delta i en triathlon konkurranse. For mange kan kanskje dette være uoppnårlig. Det var det ivertfall for meg for ett år siden, men etter at jeg gikk ned mange kilo, endret livsstil, bedre kondis og utholdenhet, er jeg ett skritt nærmere drømmen min. Og drømmen er blitt gjort til virklighet.

Mitt mål er å gjennomføre, uansett hvor mange timer det tar,  men har et ønskemål da, og det er å klare det under 5 timer. 🙂 …..og dette klarte jeg, da min aller første triathlon trening ble avholdt på Ullerøy onsdag 5 august 2015

 

Svømme i høy sjø, sykle og løpe i bratte bakker var det jeg skulle gjøre på Ullerøy. Jeg hadde som et mål å greie det på under 5 timer ( helst 3 ) men jammen greide jeg det ikke på 1:47:32 ???Distansen var 500 meter svøm, 20 km sykkel og 4 km løping.

 

 Likevel er det mange timer igjen med trening i form av:

 • Styrketrening, ( trening på et treningssenter )
 • Svømming, ( får å få til riktig crawl teknikk, har jeg bestilt en erfaren instruktør )
 • Sykling, ( enkel/ minimum 20 km )
 • Løping, ( enkel/ minimum 5 km )
 • Duathlon ( sykling og løping etter hverandre – 20km/5 km)
 • Treningstri ( svømming, sykling, løping etter hverandre – 500 meter/20 km/ 5 km)

5 september 2015 er det duket for et ny konkurranse arrangert av Fredrikstad Triathlon, og JA, jeg er allerede påmeldt. 🙂

Triathlon here we come 🙂 Følg meg gjerne på denne linken her

Fredrikstad Triathlon deltager

Fredrikstad Triathlon vel overstått

2 svar til Veien mot triathlon

 1. Dag sier:

  Respekt!
  Lykke til med triatlon.

 2. Jon.Sverre sier:

  Hei Dag

  Tusen takk. Dette har jeg sett frem i mot. Må jo få litt lønn for strevet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

17 − twelve =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.