Under 1 mnd igjen

Som nevnt tidligere, har jeg meldt meg på halvmaraton som går av stabelen 4 april. Om jeg er forberedt? tja…..har løpt litt over 21 km hver mnd nå. Faktisk så løp jeg litt over 26 km for 14 dager siden, og det blir vel en distanse på rundt 21 km denne mnd også. Så jeg burde være forberedt, og faktisk så gleder jeg meg litt også 🙂

Påmelding halvmarraton

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.