Tungt å løpe i dag

I dag jogget jeg min korte rute, og kjente at det var nok. Etter endt joggetur, var jeg ganske så svett. Dette var uvant, da jeg ikke har opplevd  dette på laaaang tid. Kan det ha noe med at jeg har prioritert svømming istedenfor mon tro? Løpsindeksen var helt nede på 41, og jeg som har pleid å ligge på mellom 48-50 🙁

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.