Trippeløkt med 7 gang med crawl kurs

I dag ble det jammen en trippeløkt, og det er ikke hver søndag for å si det sånn. Startet først en rolig joggetur på 5,7 km, deretter ble det litt styrketrening av overkroppen, før jeg hoppet ut i bassenget til slutt. Må jo ikke gå glipp av mitt nye crawl kurs 🙂

Jeg har nå gått 7 ganger siden oppstarten som startet 14 september, skulel egentlig vært 8 ganger, men fikk beskjed på mail at torsdag d. 5 oktober var bassenget stengt for vedlikehold. datoene jeg har gått så langt er: 14, 17, 21, 24, 28 september og 1, 5 (stengt), 7

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.