Trening må til

I dag tok jeg turen til treningsenteret igjen. Blir ikke så ofte som jeg hadde trudd. Kanskje ikke så rart, da jeg både sykler å løper inimellom treningsøktene. Må snart begynne å trene på svømmeteknikk også, da dette IKKE har vært min prioritert, men DET skal det være snart. Brys, skuldre og mage med 3 set a 8 repetisjoner ble fullført i dag 🙂

Styrketrening- bryst-uten kart

 

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.