Test av ny løpeklokke

I dag var jeg så ivrig at jeg var ute av døren klokken 11:00 i dag for å prøve min nye klokke, vel en av grunnene var også at jeg ville se jentene gå 30 km langrenn i dag også 🙂

Distansen i dag ble på 5,76 km og forbrandt 536 kalorier.

Siden jeg bruker et annet online program som Polar har, har jeg tatt printscreen av hvordan noe av det jeg kan overvåke. Litt kjipt å se at jeg må «starte på nytt»Fra nye online-3

Fra nye online-2Fra nye online-4Fra nye online

Det jeg var spent på, var om jeg kunne fortsatt bruke SportTracks, og heldigvis kunne dette geniale programmet ta i mot andre dataformater også. Formatene som støttes er GPX, HRM og TCK filer 🙂Trening

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.