Tar litt fri nå i juli, da andre ting står også på tapeten

I det siste har det ikke vært så mye trening på meg, da jeg nå forstår at huset ikke gjør noe av seg selv 🙂 Det er helt ok, litt fri skader ikke, dessuten har jeg og min kone pratet om å kjøpe en ny bil, og det å kjøpe bil, tar tid. Vi har hatt både bensinbiler og diesel biler opp igjennom årene, men nå bestemte vi oss for å prøve en hybrid bil, og i det siste har det også dukket opp en del bilmerker der også. Etter mye frem og tilbake endte vi opp med et bilmerke, og to modeller og det var enten Prius eller Auris, Ja vi prater om Toyota, og valget endte på en Auris 🙂

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.