Tar det litt med ro

Hei. Etter at jeg merket at jeg ble litt forkjølet, har jeg ikke trent så hardt da jeg var redd for at det kunne forverres. (noe jeg har erfart) Nå etter siste trening 19 september har jeg satt treningen på vent. Når man har vært tungpustet samt mistet stemmen sier det seg selv at restitusjonen blir lengre en antatt.

 

 

 

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

2 × 2 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.