Syklet inne på senteret

Kan ikke si at jeg har vært så flink til å sykle i sommer. Kan vel ikke ta den unnskyldningen at det har vært for varmt heller?? Uansett så ble det 25 km på meg i dag. Tiden jeg brukte var 1 time. Og selvfølgelig uten noe form for logging av aktivitet da min trenibgsklokke er inne til reparasjon.?

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

three × two =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.