Sykkeltrening på selveste dagen

Selv om jeg jogget 7,67 km i går, måtte jeg bare ut en liten tur med tråsykkeln min i dag. Distansen ble 11 km, og forbrandt 467 kalorier. Brukte 38 minutter og 50 sekunder på turen. Gjennomsnitthastigheten var 17 km/t. Det var jo så fint vær 🙂  17 mai ? hva så ? Har man lyst, så har man lyst 🙂

Fra Polar flow- sykling med kart

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.