Svømming- trettende gang

I dag hadde vi nok en annen trener, og det fungerte helt perfekt, da vi hele tiden får forklart på en annen måte. Fokuset i dag utennom rotasjon, var og strekke både armer og bein helt ut, slik at jeg bruker unødvendig krefter når jeg svømmer. I tillegg lærte jeg andre måter og strekke ut armene på, og hvordan man løfter frem brystkassen slik at man ligger rettere i vannet. Takk til trener som forklarte det på denne måten.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.