Svømming- syvende gang

Min syvende dag. Gikk lettere i dag enn forrige gang, men slik er det jo. I dag følte jeg at pusteteknikken satt godt på supermanndrill, og det føltes så godt. Øvde også mye på benspark og håndflaten opp til øre igjen, når jeg utførte supermanndrill. Følte også at dette gikk bra. Når jeg har fått inn teknikken godt nok, er det ingen vei tlbake en å øve øve øve og øve til det stter godt. Gjør jeg ikke det, er dette bortkastede penger. Mitt mål i mai mnd, er og øve på å snu meg den andre veien. Det vil si; supermanndrill ene veien, tar håndflaten opp til øret, mens jeg puster ut under vann, strekker ut armen, mens jeg vrir hodet litt opp av vannflaten og snur meg, slik at jeg gjør supermanndrill på den andre siden også.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.