Styrketrening og svømming

Siden jeg har trent mandag, tirsdag og onsdag, tok jeg meg fri torsdag, og i dag var det på’n igjen. I dag ble det 20 minutter på tredemøllen, samt styrketrening av bryst, skuldre og mage med en rep av 3×10. Etter litt over en time, var jeg klar for en svømmetur ute på kongsten, og distansen der ble i dag 500 meter som jeg klarte på 20 minutter. Må legge til at jeg tok brystsvømming, da crawl ennå ikke helt sitter 🙂Swolf- svømming utebassenget på kongstenSvømming utebassenget på kongsten

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.