Styrketrening og litt til…

I går hadde jeg styrketrening igjen av bryst, skuldre og mage med 3 set a 8 repetisjoner. I dag blir det styrketrening av ben, armer, rygg og mage med 3 set a 8 repetisjoner. Etter treningen blir det min andre time med crawl trening, og denne gangen skal jeg lære pusteteknikk. Tvi tvi sier vi da 🙂

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.