Styrketrening og en spasertur hjem

I dag trente jeg bryst, skuldre og mage med 3 set a 8 repetisjoner, etter treningen valgte jeg å gå hele veien hjem isteden for å ta bussen. Meningen var å ta meg en løpetur senere i dag, men dette slapp jeg altså nå 🙂

Fra Polar flow- gåing med kart

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

4 × five =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.