Styrketrening hjemme

I går ble det som vanlig trening av brys, skuldre og mage 3 set x 8-10 rep. Med 15 minuttes oppvarming på tredemølle.

Får å forbedre løpeteknikken min, har jeg gått til innkjøp av en Polar bluetooth løpesensor. Denne løpesensoren brukte jeg ganske mye på min Polar rc3 gps, men desverre så passet ikke denne til min nye Polar v800, da var det ikke noe annet valg en å gå å kjøpe seg en ny.

Innmating- styrketrening bryst armer og mage

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.