Styrketrening av hele kroppen

I dag trente jeg styrketrening av hele kroppen. Tok det pent da jeg skal svømme senere på kvelden 🙂

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

2 svar til Styrketrening av hele kroppen

 1. Hei vil bare nevne litt om meg, er i dag 69 år fikk hjerteproblemer tidelig alder. Selv fikk et lite hjerteinnfarkt i 1992 røykte fem pakker tobakk i uka slutta på dagen når jeg ble operert i okt 1993 etter det har jeg trent 3 ganger i uka fordelt på hard spinning time intervall pluss saltimer pluss styrke. så livet mitt er blitt helt forandret har god kondisjon i dag tross alder en har kommet i bruker ikke medisiner i dag untagen kolestrol som jeg tar hver dag.Det var litt om meg selv mvh helge Thaur Gundersen

  • Jon.Sverre sier:

   Hei Helge, og takk for at du besøker siden. Du har jammen vært flink, og så målrettet. Jammen hjelper det og holde seg litt i aktivitet ja. Har aldri prøvd spinning, kun for meg selv, men ikke i grupper. Der går det unna 🙂

   Etter mange år med usunn kosthold, kombinert med stress over lengre tid, fikk jeg en advarsel at jeg måtte roe meg ned. Fikk ikke hjerteinnfark, men blodtrykket mitt ble målt til 200/100. Fikk veldig vondt i hode, og hadde hodepine i 3 dager, før jeg bestemte meg for å oppsøke legevakten. Ble raskt innlagt. Tør ikke tenke på hva som kunna ha skjedd hvis jeg ikke tok turen dit.

   Etter utskrivelsen fra sykehuset, fikk jeg klar beskjed fra min fastlege at jeg måtte legge om kostholdet, roe meg ned og ikke stresse, samt begynne med litt mosjon. ellers så måtte jeg begynne med blodtrykksmedesiner. Mitt valg var ganske så enkelt. På 2 måneder klarte jeg å presse vekten ned til 88 kg. Den lå da på 102 kg, men det har ikke kommet av seg selv. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.