Snart ny mc sesong

En ny mc sesong står for tur. Jeg hentet min mc lørdag 21 april etter nok en vinterlagring. Jeg har dessverre ikke prioritet godt nok, da trening har vært number one for meg. I dag og de 2 forrige dagene, valgte jeg å ta meg fri fra all trening og prioriterte mc’n. Det var bare småtteri slik som få strøm til sigaretttenneren, bytte hovedlyspære i frontlykten, rettet og limt høyre list på kåpen, ordne plast dekselet slik at det sitter fast, spraylakkere svart over det som var falmet og slitt. Det var både plast dekselet på høyre side samt begge plast kontrollene på styret.

Siden mc’n er 32 år gammel har lakken på motoren flasset av, i tilleg har det blitt litt rust i rammen. I dag tok jeg grep og vasket og pusset vekk gammel flass fra motoren og litt rust på rammen. Etter at jeg spraylakkerte både motoren og litt av rammen, ble det faktisk bedre enn det var. ? Resultatet ser dere under.

Motor før overhalling

 

 

 

 

 

 

Slik ble resultatet etter

 

 

 

 

 

Goldwingen klar for en ny sesong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lys er kjekt for å bli sett

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i MC. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.