Snart min andre triathlon konkurranse

Lørdag 5 september er det igjen en triathlon konkurranse, og dette blir da mitt andre stevne. Jeg har hatt en treningstri på Ullerøy, som ble avholdt 5 august (1 mnd siden), og en konkurranse som var i Soon den 22 august, og en nå førstkommende lørdag.

Som sagt kjøpte jeg meg en ny landeveisykkel mandag 31 august. Denne sykkelen hadde jeg tenkt å ta i bruk lørdag, men etter en gjennomgang av ruten onsdag 2 september, visste det seg at sykkelruten blir for det meste i fredrikstadmarka, dermed må jeg ta til takke igen å bruke min gamle sykkel, da det anbefales terrengsykkel (med brede dekk).

Det var litt synd, da en av grunnene til innkjøp av ny sykkel, var å spare tid 🙁  Denne uke blir det kun 3 treningsøkter på meg.  En treningsøkt på treningsenter tirsdag 1/9, samt en sykkeltrening i dag torsdag 3/9, og forhåpentligvis blir det len svømmetrening i ett basseng i morgen fredag 4/9. Som dere ser, har jeg tatt det ganske rolig denne uken, da kroppen MÅ FÅ TID til å restitusere seg før den store dagen 🙂

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.