Slo min rekord…igjen

Siden glommaløpet lørdag 9 mai, har jeg ikke løpt før nå, da jeg også må ta hensyn til hvile som er utrolig viktig. I følge klokken, kunne jeg ikke løpe før torsdag, men jeg følte meg i form i dag, og i form, løper du litt lenger enn langt, og distansen ble 14.02 km. Brukte 1 time og 8 minutter og det ER bra, da jeg brukte 1 time og 35 minutter på 16 km lørdag.

Lørdag slo jeg min personlige rekord, og i dag slo jeg jammen min personlige rekord igjen:-) Kunne tru jeg har bytta til duracell batterier 🙂

Fra nye online-jogging Kart fra SportTracks

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.