Slik så jeg ut for 4 år siden

Jeg fant et bilde fra juni 2014. Venstre bilde, veide jeg over 100 kg med en BMI på nesten 27 og på bilde til høyre veier jeg 86 kg med en BMI på 23,8. Det ble tatt nå i april 2018. Jeg har faktisk klart å holde vekten stabil i 4 år nå, og det er jeg rimelig fornøyd med. :-), men det koster, både i form av fysisk aktivitet og et sundt kosthold. Det har aldri vært noe jo jo slanking med meg. Går jeg inn for noe, gjør jeg det. 🙂

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening/ kosthold. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.