Slett ikke værst

Slett ikke verst når man tenker på at jeg syklet 82 km om lørdag. Skulle bare ned på mølla en liten tur og jogge maks en times tid, men slik ble det altså ikke. Merket fort at kroppen ville litt mer, og var vel ikke så støl i beina som jeg trudde jeg skulle være, så dette lover jo bra. Hvorfor jeg holdt tiden ut? vel…selv om jeg har valgt å ikke være med på en konkurranse denne sesongen, hadde det jo vært «gøy» å bli med på ett da, og da prater vi om Fredrikstad maraton som går av stabelen en eller annen gang i oktober. Man merker jo at kondisjonen ikke er helt der den skulle ha vært, siden det har blitt mindre med trening i sommer, og da går ivertfall min kondisjon ned, så det er jo det jeg prøver på da, og få nok kondisjon til å fullføre min andre maraton, det hadde jo vært så kult 🙂 Det andre spørsmålet er jo om jeg er friskt nok i foten da, til å gjennomføre 42 km 🙁 …den tid den sorg.

Tiden ble faktisk 01:45:21, da jeg glemte å stoppe klokken 🙂

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.