Sjette dag med crawl trening

Ok. Sjette trening i dag med crawl teknikk. Ba treneren ta litt video av meg, slik at jeg kunne se selv hva jeg må bli bedre på. Så tydelig at jeg må bli flinkere til å bruke bena riktig. Første bud er å få inn riktig benteknikk. Når det sitter, kommer resten av seg selv, sa hun. Merker at jeg er «litt» utålmodig, Treneren sier at det er kun din sjette dag. Det tar tid å lære seg riktig crawl sier hun, og det har hun fullstendig rett i 🙂 

 

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.