Ser jeg snart 30 tallet ?

Kult. I dag testet jeg min nye sykkel, og gjett om det gikk unna. På min andre sykkel, brukte jeg 58 minutter på 20 km. I dag tikket klokken på 43 minutter på samme runde. Mitt mål er allerede klar. 20 km på max 40 minutter. Med en gjennomsnittsfart på litt over 25 km/t, burde dette være mulig. ? Ser jeg snart tredve tallet ?

20150831_185751

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

2 svar til Ser jeg snart 30 tallet ?

  1. Stig B. W. sier:

    Fint å lese at sykkelen funket bra i 2015. Betryggende å vite da jeg nettopp har kjøpt en «ubrukt» tilsvarende sykkel og gleder meg til å bytte ut en 14 år gammel Scott som var såpass dårlig at den var tung å svinge. Nå er den blitt min rullesykkel som ikke skal rulle på veien.

    • Jon.Sverre sier:

      Hei Stig, beklager at jeg ikke har svart deg tidligere, men siden har vært nede og i dag kom den opp igjen. Må si jeg har vært storfornøyd med sykkelen etter mitt bruk. Bruker faktisk samme sykkel i dag, og har ingen ting å utsette på den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.