Presset vekten litt

Siden jeg kun har 3 treningsøkter i uken, prøver jeg og få til 1 langtur pr uke (noen ganger 2 ) ( 20-30 km) Det er ikke nødvendig for meg å ta lange turer hver gang jeg er ute, da blir det fort slitsomt. Hver 14 dag har jeg også lagt inn 1 dag i uken med 5-6 km lett jogging/ sykling. De fleste dager blir mellom 10 og 15 km. Det kommer ann på hvilke trenningsøkt jeg velger. Sykler jeg, kan det bli lenger enn når jeg jogger, men ikke nødvendigvis. Alt kommer jo ann på hvilke form jeg er i 🙂

Siden min vekt har holdt seg stabil på 88,5 kg, fikk jeg lyst å se om jeg klarte å gå litt lenger ned, og det gjorde jeg. Resultatet ble at i dag så viste den 87,9 kg. Det jeg gjorde for å oppnå resultatet mitt, er at jeg minsket inntaket av kalorier, og forbrant mer kalorier i en periode,…..slitsomt? JA!, men gøy er det, når man ser at det virker 🙂

Yeehhh

I dag forbrandt jeg 1401 kcal over en distanse på 18,43 km. Brukte 2 timer og 12 minutter på turen. Jeg så jeg at gjennomsnittspulsen var mye lavere enn det den har vært. I dag lå den på 129, og siden jeg «presset» meg litt, lå makspulsen på 183. Fettprosenten av kalorier ble på 13 %. Gjennomsnittshastigheten var 8,3 km/h, og pulssonen lå på 4 så og si gjennom hele løpeturen.

En god økt i dag

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.