Så skjedde det igjen

Etter at jeg syklet torsdag 11 juni, har det vært stille på meg en ukes tid, da jeg selfølgelig klarte å tråkke på en skrue som stakk opp av soveromsgulvet søndag den 14 juli. Nok en gang måtte jeg vente med å ta i bruk mine aktiviteter. Jammen rart hvor hemmet man blir når en slik liten skade oppstår.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Frustrert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.