Rolig dobbeløkt

Er virkelig stolt av meg selv da jeg endelig hører på kroppens signaler. Fortsetter jeg slik en god stund til, håper og tror jeg at jeg kan komme inn i mine gamle treningsvaner igjen, og JA! jeg SKAL variere underlaget. Det vil si at jeg kommer til å droppe asfalten en god stund fremover, og fokuserer heller på litt mykere underlag 🙂

Da smaker det alltid godt med litt mat etterpå 🙂

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening/ kosthold. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.