1 gang opplæring med crawl teknikk

Nytt kurs, nye muligheter. Siden vårens crawl kurs har jeg trent jevt og trutt i sommer, og føler vel selv at jeg behersker grunntknikken godt nok til å holde meg flytende, men alikevel er det godt å ha en trener som følger deg med argunsøyne og retter opp småting. Er påmeldt 1 mnd får å finpusse teknikken, og gleder meg som en unge til neste gang, og ikke minst overføre det til neste triathlon sesong ??

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.