Ny runde med sykling

Jeg lovet meg selv å ta det med ro en ukes tid etter at jeg tilbrakte 31,23 km med jogging mandag 8. juni. Trur dere jeg klarte det? nope 🙂 i dag var det så flott vær at jeg bare måtte ut å sykle litt igjen. Var ikke særing støl i beina lenger, og ikke spesielt sliten var jeg heller når jeg kom hjem. Jeg holdt meg i pulssone 3 så å si hele veien i dag.Distansetrening +Ut på sykkelturFra Polar flow- sykling med kart

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.