Ny runde med styrketrening

I dag kjørte jeg styrketrening først for første gang på lenge. jeg har jo som dere vet jogget 5 km på tredemøllen før jeg satt i gang med styrketreningen. For å avlaste foten litt, velger jeg nå for en periode og droppe tredemøllen og varmer heller nå opp rundt 15 minutters oppvarming før jeg trener styrke. 🙂

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.