Ny runde med dobbeløkt

I dag var det på`n igjen med en dobbeløkt, kanskje det er på tide og roe litt ned, da min treningskammerat begynner å få opp tempoen. I dag skulle vi kjøre intevaller, men beina fulgte ikke helt med, da jeg jogget nesten 6 km før jeg tok fatt på min andre treningsøkt. vel…det er jo lov å håpe da…..at det går bedre neste gang 🙂

Fra nye online jogging + gåing uten kart

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.