Ny kroppsvekt med bodyscann

I dag gikk jeg til innkjøp av en litt mer avansert kroppsvekt enn det jeg hadde i fra før. Den heter Tanita BC 532. Blant anet måler den kroppsfettet rundt mageregionen, noe jeg synes er nyttig, dessuten kan den regne ut din metabolske alder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.