Nok en sykkeltur

Siden jeg ikke har fått trent på en ukes tid, har jeg faktisk klart å gå opp litt, og det er ikke bra i lengden, selv om jeg kanskje skulle ha hatt ett par kilo mer, enn det jeg har i dag 🙂 Nei! har jeg bestemt meg for 88 kg så har jeg bestemt meg !…OG for å holde den vekten stabil, kan jeg bare ikke stappe i meg all verdens ting, men alt med måte sier jeg da 🙂

Som jeg har sagt før, sundt kosthold, kombinert med «litt» trening gjør susen, ivertfall for meg 🙂 I dag ble distansen på 12, 66 km, forbrandt 517 kalorier og brukte 45 minutter og 51 sekunder. Gjennonsnittshastigheten var 16, 6 km/t. Med andre ord en rolig og god økt nok en gang.Fra nye online-sykling-kart

 

 

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.