Nesten under 2 timer

I dag løp jeg 21,39 km på 02:03:32, og mit mål nå, er at jeg skal prøve å ligge under 2 timer på min første halvmarraton konkurranse nå i april. Gjett om jeg gleder meg. På arbeid har vi begynt å registrere antall skritt hver dag, dette begynte vi så smått med tirsdag den 8 mars. Foreløpig er vi kun 3 stk, men håper at noe fler slenger seg med etter hvert. En rask titt på klokken forteller meg at antall skritt var nå opp i 30360 og det skal jeg være rimelig fornøyd med, men det kostet meg også 2,5 km ekstra. Etter å ha rundet 21,39 km, var jeg oppe i 26400 skritt, men hadde som mål å runde litt over 30 000 skritt, derfor måtte jeg gå en liten tur med vår lille katt, men katten var ikke så villig å gå på kaldt bakke ( siden den ikke har vært ute alene enda ), den frøs og ville inn, deretter gikk jeg litt for meg selv, og vips, var målet nådd for denne gang 🙂 Forbrendte kalorier var trening, 2104 kcal, aktivitet 861 kcal og BMR var 1815. Total 4780 forbrendte kalorier på en dag, tja, ikke værst.

Screenshot_2016-03-10-20-25-19~2

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.