Neste år er jeg her igjen

Bilder er fra Østfold Triathlon 2016. Neste år står jeg på startstreken igjen, noe jeg ser frem til. 2017 sesongen har for all del ikke vært noe latskap, fordi jeg ikke var med i år. Tvertimot. Sesong 2017 har faktisk gjort meg mer bevisst på mine treningsøkter. Min plan i år var å lære meg riktig crawl teknikk, noe som jeg også har oppnådd, i form av gode disiplinerte trenere fra en lokal svømmeklubb, samt mange timers intens egentrening i vannet. Takk alle gode trenere som hadde troen på meg.

Det var ikke bare crawl svømming som var fokuset i år, jeg fikk også tid til tenke på alle de treningsøktene jeg har lagt ned i årene som var, (3,1 millioner skritt i 2016), og spørsmålet jeg selv stilte var om det virkelig var verdt det? Både ja og nei. Ja, fordi det har gitt meg bedre helse og nei for at det opptar mye av min tid iht familie. Må også takke min familie for all støtte og forståelse. Uten det har jeg nok ikke vært der jeg er i dag. Jeg kunne selvføgelig «bare» har jogget og vært fornøyd med det, men så var det det å tøye strikken litt lenger da. Ja, jeg sikter til Triathlon. Det er ikke så skummelt som folk skal ha det til, det tar «bare» litt tid å forberede seg. T.T.T ting tar tid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.