Nå må jeg bare

Etter oppstarten av trening i 2015 har jeg kun brukt vanlige joggesko når jeg sykler. Kun fordi jeg ikke har brydd meg om å oppgradere til sykkelsko, da pedalene også må byttes ut. Har ligsom ikke hatt det store behovet. Men i det siste har jeg både lest og forhørt meg om både sykkelsko og såkalte klikkpedaler og om de mange fordeler som følger med det. Derfor var det nå på tide å oppgradere litt. Gikk i dag til innkjøp av et par sykkelsko av merke Shimano MD64, og de ser slik ut.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.