Nå er det «bare» 36,1 km igjen

I dag skjedde det noe med tredemøllen, slik at jeg måtte jogge ute for å gå ett skritt nærmere målet mitt. Siden båndet på tredemøllen ikke gikk som den skulle, måtte jeg starte og stoppe treningsklokken hele 3 ganger for å se om alt var i orden, noe det ikke var, så nå må jeg kontakte forhandleren i morgen for å få litt hjelp.

Siden treningsklokken synkroniserer og registrerer all min trening med online programmet fra Polar, viser nå antall treningsøkter 3 ganger mer enn det den skal, derfor må jeg trekke i fra disse. Det vil si at i går hadde jeg 94 økter + 4 i dag, blir det 98 økter, minus 3 som ikke blir med pga. testen på tredemøllen blir det 95 økter i dag isteden.

Sammendrag siden 16 juni 2014Minus 3 treningsøkter

Varighet: 01:29:03, HR, gj.sn.: 146, HR, maks.: 155,Kalorier: 1119 kcal, Distanse: 13.08 km, Fart, gj.sn.:06:58 min/km, Treningsbelastning: 194Trening

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.