Mitt eget kroppsanalyseprogram

Ikke så lenge siden gikk jeg til innkjøp av et kroppsanalyseprogram.

Det er et dyptgående verktøy for å registrere og analysere data om min vekt og ulike kroppssammensetninger, noe som er viktig for meg får å kunne oppnå de målene som jeg setter meg under ulike konkurranser jeg er med på. Her kan jeg printe ut ulike rapporter.

Regelmessig trening og et sunt kosthold beskytter både hjerte og lunger, bygger sterke ben, hjelper for vekten og at man får et bedre humør 🙂

God og fin skjemaoversikt

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.