Min første triathlon

Er det mulig å være så ivrig? Etter gårdsdagens trening med Soon triathlon klubb, valgte jeg å melde meg på triathlon konkurransen til lørdag. Snakk om å være spontant ? Distansen blir 500/20/5. Dette blir min første triathlon konkurranse, om jeg er spent? JA! Neste triathlon konkurranse er «bare» om 2 uker igjen. Etter maaaange treningsøkter, føler jeg nå at tiden er inne for å prøve seg.

Screenshot_2015-08-20-09-41-15

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.