Min første triathlon trening

Vel hjemme i sofaen, og rimlig godt fornøy med meg selv, har jeg i dag deltatt på mitt første triathlon trening sammen med Fredrikstad triathlon klubb.

Svømme i høy sjø, sykle og løpe i bratte bakker var det jeg skulle gjøre på Ullerøy. Jeg hadde som et mål å greie det på under 5 timer ( helst 3 ) men jammen greide jeg det ikke på 1:47:32 ?????? Distansen var 500 meter svøm, 20 km sykkel og 4 km løping.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Mot triathlon. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.