Min foreløpig ukeplan på sikt

Som dere ser, har jeg hatt 3 dager i uken med treningsøkter.  Det er fordi jeg skal klare å klemme inn noen dager med trening på treningssenter også når den tid kommer. Min foreløpig ukeplan  kan da se slik ut:

Mandager: Treningssenter

Tirsdager: Sykling/-eller jogging

Onsdager: Treningssenter

Torsdager: Jogging/-eller sykling

Fredager: FRI

Lørdager: Sykling/-jogging/-eller treningsenter

Søndager: FRI

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening/ kosthold. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.