Mine aktiviteter så langt

Etter jeg tok i bruk min nye Polar klokke, har jer fått tid til å teste den litt. Ettersom klokken registrerer all aktivitet til døgnets tider, har jeg merket vesentlig forandring på mine dataer som jeg laster opp til en av Polars online tjenester. Jeg venter med å legge ut diverse dataer til jeg har fått brukt klokken litt lenger, slik at det blir merkbart forskjell.

Mine aktivitetsdager så langt

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.