Måtte avbryte fullmarraton på mølla

Etter 10 km løpekonkurranse i Moss lørdag, har jeg hatt både styrketrening og sirkeltrening. I dag var jeg innstilt på å løpe 42 km (full marraton) på tredemøllen, men måtte bryte etter halvmaraton. Hva gjør man ikke for barna ❤ 27 oktober går startskuddet for Fredrikstad marraton igjen og håper at kroppen er med meg denne gangen. ? Sist jeg løp 42 km var under Fredrikstad marraton 2016 der jeg pådro meg en kraftig senebetennelse under foten. Men slik kan skje… er overhodet ikke redd for å prøve igjen. ?

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

code

13 + 2 =

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.