Lunsj med proteiner

Nå er det en uke siden jeg klarte å gjennomføre mitt mål. I morgen er det på`n igjen med nye treningsøkter. Det var godt å lade opp batteriene en ukes tid, og nå er jeg klar igjen for nye økter med iver og pågangsmot. 🙂  …og «kanskje» nye mål ?

Ettersom jeg har begynt å småtrene med noen vekter hjemme, har jeg fylt dagene med til å spise mat med mye proteiner, og i dag smakte det godt med omelett med grønnsaker. Takk til en venn som kom på døren i dag med mange treningsblader fra aktiv trening. Passer meg perfekt  🙂

20150201_134946

Omelett med mye grønnsaker

Proteiner er en av de grunnleggende bestanddelene for alt liv. De varierer i størrelse, form og egenskaper, og utfører et vidt spekter av oppgaver. Strukturelle proteiner (også kalt fiberproteiner) finnes blant annet i skjelett og muskler, hvor de er en nødvendig del av både oppbygning og funksjon.

Mye gode tips om trening og kosthold

Mye gode tips om trening og kosthold

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Trening/ kosthold. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.