Løp 1 km på 5,02

Huff, det gikk ikke så bra som jeg trudde, vel, første gangen jeg skulle prøve, spurtet jeg i vei, men oppdaget etter 3-400 meter at gpsèn ikke hadde slått seg på, dermed var det å gå tilbake til start igjen, og ja, jeg var ganske andpusten kan du si 🙂

Måtte innhente meg noen minutter, før jeg igjen skulle prøve på nytt å løpe 1 km på under 5 minutter, men tiden ble desverre på 5 minutter og 2 sekunder. Pokker så surt. Så på klokken at jeg brukte 2 minutter og 27 sekunder på 500 meter, og det sier jo litt. Skal jeg klare å oppnå mit mål, må jeg klare 500 meter på under 2 minutter og 25 sekunder. 🙂 Makshastigheten ble målt til 14, 2 km og pulsen spratt fort opp i 164.

Selv om jeg ikke klarte mitt mål denne gangen, klarte jeg ivertfall å slå min gamle rekord med 13 sekunder, fortsetter jeg slik, SKAL! jeg klare det 🙂

Fra nye online- 1 km rekord

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.