Litt tøft i dag

Nå trur jeg det er på tide å lade batteriene litt. I det siste har jeg jogget annenhver dag. Merket det litt på kroppen i dag, at jeg må ha noen dager å komme meg på. Uansett så ble distansen i dag på 5,84 km. Som jeg har nevnt tidligere, så skader det ikke med noen pauser i ny og ne.

Varighet: 00:36:45, HR, gj.sn.: 122, HR, maks.: 212,Kalorier: 343 kcal, Distanse: 5.84 km, Fart, gj.sn.: 06:49 min/km, Treningsbelastning: 58Trening

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.