Lenge siden sist

I dag jogget jeg en liten runde på 12 km. Det er en stund siden jeg løp så langt ute. Merker det er stor forskjell på å løpe på en tredemølle kontra å løpe ute, men slik er det jo. Det som er kjipt, er at min løpsindeks har gått betraktelig ned, da jeg ikke har vært så flink til å holde min kondisjon vedlike. Grunnen er at jeg har prioritert hus i sommer, samt at det ikke har vært noe konkurranse å strekke seg etter, (prioriterte crawl isteden). Ifølge av det, har det også vært så som så med treningen også 🙂 Når det gjelder løpsindeksen, har jeg vært oppe i 51 som i min aldersgruppe er elite, men i går målte den til 44 som betegnes som svært godt.

Om Jon.Sverre

Glad og humørfylt mann som liker å holde seg i form med mange ulike aktiviteter. Svømming, sykling, løping og styrketrening er det som står meg nærmest, og som tidligere danseinstruktør, er jeg også veldig glad i å danse.
Dette innlegget ble publisert i Treningsøkter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*

code

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.